Kozmické liečenie 2024 - juliuslovakia.eu

Tao Alchymista menu
My Holidays
Go to content

Kozmické liečenie 2024

Ahoj priateľ/ka Tao,
pozývam Ťa na metodický  kurz Koznické liečenie September 2024

Termín: September 26. - 29.2024 od štvrtka do nedeľe
Tematika: až 24 hodín metodiky a praxe, samoliečenie,
Aktivizácia pôvodnej sily, zvuku a ultrafialového pôvodného svetla
Kozmický vnútorný úsmev, napájanie sa na planéty a hviezdy
Kozmický čikung  nabíjacia forma, programovanie noýa a vody
Programovanie buniek a imunita, všemohúci čchi nôž
Svetelne spektra a sila zeme

Cena kurzu: 390€
Kurz je zameraný na na samoliečenie a terapiu!
registrácia mailom alebo telefonicky: taojoga@taojoga.sk 0905 253 978 ,
zároveň je potrebné uhradiť záväznú registračnú zálohu 150€ na účet:
Mgr. Július Masarovič - IBAN SK43 1100 0000 00262 581 8442

Srdečne pozdravujem, postaraj sa o seba aj vesmír Ti požehná!
Prevencia je zábavnejšia ako liečiť sa z choroby!
Rozvijaj čchi vyživuj sa esenciou a energiou čchi!.
Rozvíjaj psychické kanály naplň ich čchi!.
Otvor si 4 dimenziu energetický svet čchi!.
Kozmické liečenie je spôsob ako nato!
Registruj sa teraz! mailom na taojoga@taojoga.sk


Už niekoľko rokov funguje na Slovensku pod vedením Július a Masaroviča
systém Univerzálne Liečivé Tao, ktorý na Západ priniesol zakladateľ majster Mantak Chia.
V rámci systému, ktorý zahŕňa v sebe širokú škálu energetických cvičení a meditácií Tao pre život
Budovanie zdravia, vitality a emočnej rovnováhy.
Su tu aj dva terapeutické odbory Chi Nei Tsang masáže brucha a Kozmické liečenie.
V čom sú tieto metódy unikátne? čo môžu zo zdravotného hľadiska poskytnúť dnešnému človeku a kde je možné sa túto prax naučiť prípadne zažiť na vlastnom tele.
Liečivá Tao Alchýmia sexuálnej energie na liečenie a ďalšie nástroje na liečbu a prevenciu chorôb .Vysvetľuje jedinečný liečebný potenciál farebnej terapie čchi-kung a spôsob využívania univerzálnych a pozemských elementárnych energií pri liečení.
Kozmické Liečenie učí ako používať hlavné akupunktúrne body na rukách na aktiváciu, otvorenie a vyváženie meridiánov čchi v celom tele. Toto cvičenie umožňuje študentovi detoxikovať a omladzovať hlavné orgánové systémy. Vďaka hlbokému porozumeniu,
Mantaka Chiu, starobylej vede o vedení energie čchi sa študenti môžu naučiť využívať astrálne energie konkrétnych hviezd.  
KL predstavuje podrobnosti o liečivých svetelných spektrách o tom, ako aktivovať a posilniť imunitný systém.
Štúdium KL je vhodné pre osoby, ktoré majú zámer učiť sa pracovať s energiou, byť viac energeticky priechodné, senzitívne, schopné preciťovať energie čchi v sebe aj v priestore. Osoby ktoré sa venujú meditáciám, čikungu, joge, energetickému feng
šuej a pre osoby s energetickou terapeutickou praxou.
Nejde len o liečenie, ale aj výučbu
Hlavnou úlohou praktikantov CNT a KL je aj rola učiteľa. Počas terapií sa klient postupne Emožnej inteligencii,
naučí ako uvoľňovať napätie spôsobené fyzickou alebo emočnou záťažou aplikáciu techník Seba masáž čchi, Vnútorný úsmev a Liečivé zvuky, pri podpore riešenia gynekologických ženských/mužských  problémov sa učí aplikovať techniky Tao kultivácie sexuality....
Kozmické liečenie (KL)
techniky KL pôsobia na energetických úrovniach, čo dáva priestor pre ich komplexné využitie v liečebnej terapii.
Kozmické liečenie sa zameriava na čistenie energetického poľa človeka, odblokovanie energetických centier a meridiánov a tým je umožnené, aby viac prúdila kozmická energia cez telo, orgány a kosti.
Súčasťou je nabíjanie a programovanie buniek a vody.
Technikami KL sa adept učí ako si dobíjať energiu z prírody, z planét a hviezd. Učí sa ako nežiť izolovane, oddelene v tomto obrovskom svete energie. Postupnom praxou dosahuje schopnosti viac kanálovať energiu a svetlo cez seba a tu môže prejsť na vyššiu úroveň projektovania energie a liečivého svetla do priestoru alebo na klienta. Obsahuje praktiky na čistenie krvi od toxínov, zmierňovanie bolesti, využívanie se- Systém Univerzálne liečivé tao (UHT) - je komplexný systém fyzických i mentálnych energetických cvičení a meditácii za účelom budovania zdravia, vitality a energie. Systém je esenciou viac tisíc rokov starých taoistických cvičení. Cieľom je predovšetkým prevencia zdravia, budovanie zdravého životného štýlu, život v rovnováhe, tešiť sa z neho a spoznávať ho hlbšie.
Tento systém sa realizuje formou Tao školy, ktorá pozostáva zo živých a online pravidelných i víkendových metodických kurzov, sústredení, ktoré zahŕňajú súbor fyzických energetických cvičení ako Taiči, rôzne formy čikungov, čínsku jogu Taojin, tematiku sexuality, emócii i dychových cvičení, tao stravu podľa 5 elementov, tao astrológiu atď.
V Tao praxi je dôležité zacítiť energiu čchi.
Po krátkom čase praxe základov Tao vnútornej alchýmie si adept obnoví životnú silu a energetický potenciál a tu začína úvod do samoliečenia a rozvoja svojej energetiky. Škola ponúka tiež možnosť vydať sa na inštruktorskú dráhu systému UHT alebo kariérnu dráhu terapeuta. Začína ako praktikant.
Kozmické liečenie učí ako používať hlavné akupunktúrne body na rukách na aktiváciu, otvorenie a vyváženie meridiánov čchi v celom tele. Toto cvičenie umožňuje študentovi detoxikovať a omladzovať hlavné orgánové systémy. Študenti sa môžu naučiť využívať astrálne energie konkrétnych hviezd.
Štúdium Kozmické liečenie je vhodné pre osoby, ktoré majú zámer učiť sa pracovať s energiou, byť viac energeticky priechodné, senzitívne, schopné preciťovať energie čchi v sebe aj v priestore. Osoby ktoré sa venujú meditáciám, čikungu, joge, energetickému feng šuej a pre osoby s energetickou terapeutickou praxou.

Created with WebSite X5
Whant to Join ME?
My Holidays
Back to content